-Mezzy, en emo/scene bloggerska.

Byta bloggportal

Publicerad 2013-12-25 19:38:00 i Madness life,

 
 
 
 
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7270570068 "
 
Klicka på bilden för att komma till den nya bloggen :) om det inte funkar,  klicka här!  www.Nattstad.se/mezzymadness 
 

mina tatueringar del två

Publicerad 2013-12-12 07:00:07 i Bloggdesign, Mezzy tattoos,

 
Jag insåg imorse att jag glömt att skriva ordentligt om mina nya tatueringar! Dumma mig! 
 
Jag gjorde dom nu för två veckor sen på Spooky Fish tattoo i Lidköping och är hur nöjd som helst. Han som tatuera mig heter Viktor Nordström och han specialiserar sig mycket på just texter. Stämningen i studion var helt underbar och alla hade klockren humor så man slappnade lätt av där.
 
Tatueringarna tog ungefär 2 timmar att göra sammanlagt och jag betalade 2,500 kr för dom varav 500-lappen var bokningsavgift :)
 
Själva idén med tatueringarna var att hedra mina föräldrar. Grundidén till textstilen har jag skissat själv varav tatueraren fixade till den så den blev mer ren och snygg. Dessa tatueringar är också väldigt svåra att ångra då dom alltid kommer vara mina föräldrar och jag kommer alltid att älska dom. Mina föräldrar blev även dom jättenöjda och paffa över den haha.
 
Jag kommer lätt att återkomma till Spooky Fish när jag ska tatuera mig nästa gång.
Vill ni ha mer info om dem så har dom en egen hemsida! 
Klicka på bilden nedan för att komma dit :)
 
 

måndagmorgon,

Publicerad 2013-12-09 07:53:07 i Madness life,

Hur härligt är det inte att traska runt en tidig morgon och det enda man hör är ljudet av ens egna fotsteg i snön? Ja jag älskar vinter! Snön lyser upp så härligt nu och jag slappnar av på ett annat sätt! 
En perfekt morgon har jag haft såhär långt! Älsklingen gjorde kaffe imorse som jag fick med mig när jag gick till jobbet, vilket gjorde allt 100 gånger härligare!
 
Han är verkligen det bästa som har hänt mig. Att han stöttar mig så som han gör med jobbet, bloggen och allt annat jag gör får mig bara att älska honom ännu mera. Att pussas och kramas med honom innan jag går till jobbet gör allting så mycket underbarare! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Mezzy

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela