-Mezzy, en emo/scene bloggerska.

Skofrossa,

Publicerad 2013-07-31 19:56:38 i Wantings/New in,

Ja, jag dog lite när mamma och jag var i Skövde igår. Helst skulle jag vilja att alla dessa följde med mig hem. Men ack nej. Någon gång dock. 
 
 

laddar,

Publicerad 2013-07-31 18:25:38 i Madness life,

Ja, jag är så himla taggad att få komma tillbaka till Pressbyrån imorgon! Träffa alla härliga kunder, umgås med de andra som jobbar där, dricka lite latte och ha det superduper bra! :) 
Börjar med att jobba kväll imorgon, vilket känns bra. Så mellan 12.15 - 20.15 är jag på jobbet. 
 
Funderar även på att häva i min inpackning nu såhär inför jobbet. Håret har ju färgen som den har. Orange/brun/röd nyansaktig. Vet inte vad som hände när jag använde Syoss hårfärg, men håret ser faktiskt mer brunt ut än rött. Weird. 
Då kanske inpackningen hjälper. 
 
Älsklingen och Robin kom hem idag och just nu ligger baby och powernapar då dom inte hade sovit en blund inatt. Så jag har städat och donat hela morgonen och lägenheten luktar fortfarande citron :D lovely!
Är så himla lycklig att han är hemma igen! Saknat han som en idiot :D
 
Här nedan ser ni en bild jag inte redigerat. För att ni ska förstå hur min hårfärg ser ut. Annars brukar jag lägga till mer kontrast, mer gamma och mer exposure för att få fram den röda färgen mer. Men såhär tråkig ser jag ut alltså haha. Så hoppas verkligen inpackningen gör skillnad nu!
 
 

Shopping med mamsen,

Publicerad 2013-07-30 23:36:44 i Madness life,

 
Idag for ju mammie och jag till Skövde för lite shopping och mor-och dottermys. Självklart var vädret kasst, men vi gjorde det bästa av situationen och hade fantastiskt trevligt. :) 
 
Vi var i Skövde från kl 12 till kl 16 ungefär och hann med både commerce-huset, elins esplanad och donken. Härligt! Fick mig en ny almenacka/loggbok, ny bh och trosor, nya jeans och nytt linne. 
Igår kom även min hårinpackning och ett paket med Hello-Kitty stuff jag köpt av en tjej på Facebook. 
 
 
När mamma och jag väl kom hem från Skövde blev det en efterlängtad kopp kaffe och lite prat. Min mamma och jag har verkligen en sån underbar kontakt. Jag älskar verkligen att umgås med henne. 
Hon åkte runt 18-tiden och sen fick jag i mig lite mat och diskade, sen traska jag över till Ika för att muntra upp henne. Hennes och även Spooks katt, men mest hennes, försvann ifrån dem i förmiddags. Någon slags virusaktigt som drabbat hennes buk och lungor. Så hon behövde lite Mezzy Madness-glädje under kvällen då Spook var och jobbade. 
När Spook kom hem sen satt vi och prata lite till och sen körde dom hem mig och jag fick även låna deras superdammsugare då jag tänkt storstäda imorgon! Massa snällt. Dom stannade och pratade lite till. 
 
Nu sitter jag enbart framför tvn och gosar med Pepsibebis lite. Så tomt här hemma utan min älskling. Hoppas innerligt att han har det mysigt på kusten :) 
 
 

Om

Min profilbild

Mezzy

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela