-Mezzy, en emo/scene bloggerska.

Spontanshopping är farligt

Publicerad 2013-06-30 19:46:41 i Wantings/New in,

Är helt slut efter dagen med mamma och pappa, så tyvärr kommer det inte bli något videoinlägg idag, utan flyttar det till imorgon :) 
När vi hade kommit till mamma i förmiddags så fick vi för oss att åka till ÖoB och kika på lite stuff. Slutade med att vi var inne på Elgiganten, Hemcompaniet och Harald Nyborg också, haha. Pappa fick med sig mest saker hem och jag försökte hålla igen men hittade lite stuff jag också :) 
 
Stickers, diadem och nya kammar :) Awesome right? :) Letade efter någon billig kajalpenna också men ingen av affärerna hade svart haha. Illa. :) 
 
Så ikväll blir det bara att se film med pappie och äta chips igen, haha. Sicken tjockis jag är :) 
 

Planering inför morgondagen,

Publicerad 2013-06-29 23:19:52 i Bloggdesign,

Imorgon ska jag inte bara till mammie. Utan imorgon ska jag även göra mitt första videoinlägg här på Blogg.se. :) Awesome right? :) Gjort två tidigare på bloggplatsen, och båda blev fail, men hey! Jag lovar att jag lärt mig av mina misstag. 
Ämne kommer ni inte ens få reda på idag, ifall jag skulle byta i sista minuten. haha. 
 
Så nu sitter jag och lägger iordning det hela och sen blir det nog nattinatt för lilla Mezzy :) 
 
psst.. vad tycker ni om min nya menybild by the way? ;) 
 
 
 
 

Död mobil och jordgubbar,

Publicerad 2013-06-29 17:40:30 i Madness life,

 
När det är Jordgubbensdag, som det är årligen den sista helgen i Juni, så ska det vara solsken. 
Men ack nej. 
Idag skulle vädret vara skumt och man orkade inte gå där i det mulna allt för mycket. 
Sakerna som säkert skulle varit snyggare i solsken blev aldrig köpta.
 
Dessutom så hade jag planerat att ta supermycket kort, för det är en väldigt stor sak för Vara detta. Men nej, inte ens det fick jag göra. Mobilen sa ifrån när jag klev ur bilen när vi var framme imorse. Touchen la av. Jag tänkte - helvetes jävlar!
Försökt få igång den hela morgonen, sen så väl i bilen, påväg hem, då jävlar kunde vi kicka igång. Arg vart jag. Besviken. Kunde blivit fina kort. Plus att jag kunde tagit kort med Hero - från gladiatorerna. :( *dubbelsnyft*
 
Men dock var det annars en mysig förmiddag där inne. Glass och jordgubbar blev det och lite prylar som fick joina mig hem. 
Sen jag kom hem runt ett-tiden har jag mest bara slöat till. Väntar på att Skyrim ska komma ner på min dator. Jag är så himla spelsugen, till och med så spelsugen så att ett häst-spel på Facebook är hilarious. Stackars mig.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Mezzy

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela