-Mezzy, en emo/scene bloggerska.

feber,

Publicerad 2013-11-28 21:11:20 i Madness life,

Jag försvann typ efter att jag tatuerat mig. Allt gick toppen bra. Jag fick dock lite ont i halsen efter första tatueringen var gjord. Jag struntade i det, gick på stan lite efteråt innan bussen gick hemåt. Blev Skyrim och nya sockar :3
 
Väl hemma var jag helt slut, men supernöjd över tatueringarna. På tisdagmorgon/natt vaknade jag av att jag knappt kunde sitta, var yr och skakade. Jag hade fått feber, sjukt ont i halsen och i huvudet. Så jag har varit sängliggandes fram till typ kl 14.00 idag då jag faktiskt har spelat lite Grand Theft Auto med älsklingen och Spook. 
Många sa det att det kan ha att göra med att jag förlorade så mycket blod när jag tatuerade mig så jag gick in i någon tatueringsfrossa och då blev angripen av ett litet äckel-virus. 
 
Anyway, så mår jag bättre nu och ska tillbaka till jobbet imorgon bitti. Blir dock endast tre dagar denna vecka jag kommer jobba, men det får jag stå ut med. :) 
Imorgon och på lördag ska jag även hinna med och adventspyssla lite som jag inte orkat göra nu när jag varit sjuk, blä. 
Melvis, Pepsi och älsklingen har piggat upp mig fruktansvärt mycket under dessa dagar dock. 
Älsklingen köpte till och med chips och dipp, apelsinjuice, pizza, baguette och rostbiff igår när han var och handlade! Sötnosen <3
 
 

måndag,

Publicerad 2013-11-25 08:27:06 i Madness life,

Hemma och tillbaka på jobbet efter en mysig helg i Karlskoga! Bilder och mer om helgen kommer senare idag.
Just nu sitter jag och taggar med lite kaffe för tatuering idag! Är så himla peppad! Kl. 13 idag sitter jag under nålen igen, senast var för tre år sen. 
 
Denna gången ska jag dock dit ensam då älsklingen har fått satans ont i sin fot :( och denna gången ska jag äta ordentligt innan och dricka mycket vatten. Sist så dygnade jag innan, fick i mig en cheeseburgare en kvart innan och knappt druckit på hela dagen. Haha. Så då var jag på vippen att svimma och grina samtidigt! 
 
 

Om

Min profilbild

Mezzy

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela