-Mezzy, en emo/scene bloggerska.

mysig ledig dag + nya skor!

Publicerad 2013-10-31 06:40:00 i Madness life, Wantings/New in,

 
Ja shit vilken mysig onsdag jag hade! Egentligen hade älsklingen och jag inget planerat förutom att börda jävel! Men planerna ändrades snabbt när jag ringde tatueraren som fråga om jag kunde komma in och visa min skiss! Upp ur soffan och in till Lidköping bara var det.
Tatueraren var jättehärlig och jag är säker på att han kan göra min tatuering rättvis! Sen bar det in till spelbutiken och köpte assassins creed tre! Och sedan blev det lite mat innan vi for hem igen.
 
Idag är det våran 4årsdag, och jag jobbar förmiddag så vi hinner hitta på något awesome på eftermiddagen i alla fall :)!
 
Köpte btw skorna av en tjej på Facebook för 500 kr, knappt använda! I Love them! 
 
 

måndag morgon,

Publicerad 2013-10-28 06:55:56 i Madness life,

Regnigt och blåsigt! Trött och spelsugen. 

Det är mina iinställningar till måndag just nu. 9 dagars arbete förra veckan gör sig fortfarande påmint och helst av allt ville jag bara ligga kvar i sängen imorse.
 
Igår när jag kom hem till Götene efter en mysig helg hos pappie och mammie blev det snabb spontanfika hos Ika och Spook och senare Solsidan med Toller.
 

Började även på Assasins Creed 1 med på mitt aalldeles egna Xbox 360 som min kära älskling köpte till mig i tidig födelsedagspresent! <3 happy!
 
Så nu ska vi nörda ihop och städa i eftermiddag, hoppas tatueraren hör av sig snart med! 
 
 
Närmare bild på gårdagens outfit;
 
 

förnyelse

Publicerad 2013-10-27 10:53:29 i Styling,

Regning söndag, vad gör man då? Jo man exprimenterar lite. Både med sminking och hår.
Dock ser det snyggare ut i verkligheten än det gör på korten haha. 
Jag har haft sidecut innan, men skulle så gärna vilja ha det igen, samma med mohawk. Funkar inte när jag jobbar på ett sådant ställe som jag gör nu. Men fixa hemma kan man alltid göra. 
 
Jobbigaste är att det knappt ens märks att jag färgat håret. Använde Live Color xxl från Scwarkopf, men utan något snyggare resultat. Blir till frisören nästa månad tror jag allt. 
 
 

Om

Min profilbild

Mezzy

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela