-Mezzy, en emo/scene bloggerska.

ny vecka,

Publicerad 2013-09-24 00:16:25 i Madness life,

Whats up?! Precis hängt runt på tradera, vunnit lite linnen jag säkert kommer ångra mig på, som sen bara kommer ligga i garderoben och skrota, men hey, är inte det lite charmen med Tradera? :) haha. 
 
Jag var ledig idag efter att ha jobbat helgen och jag var helt slut. Sov nog säkert närmare 13 timmar. Inte bra alls. Så jag har varit trött och orklös hela dagen. Jag som skulle göra så mycket saker haha. 
Gissar att det blir bättre när kroppen vant sig lite. 
 
Hösten är här på riktigt och jag älskar det! Jag vill bara gosa ner mig i alla lövhögar och dra på mig skinnjackan. Det är helt underbart. Dock är löven ett problem på jobbet haha. Råkar man ha öppet dörren på dagen så blåser varenda löv in. Suck haha. 
 
Volympudret och värmesprayen är skitbra by the way. Rekommenderar starkt det märket. Jag tycker att tex Proffs volympuder som jag använt innan bara hamnar överallt och man får inget riktigt fäste med det. Det sätter sig i toppar och överallt utom i hårrötterna. 
Om en månad blir det tatuering och jag är peppad till tusen! Då ska jag även färga håret igen. Inte färgat det sen i juli nu :) Hejja Hårbomben <3
 
Nu ska jag nog  ta och sova, även fast jag har sovmorgon imorgon haha. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mezzy

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela